Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 wywalisz go drzwiami a wlezie oknem Na milosc nie ma mocnych-sama wiem to po sobie hehe Ale od czego jestesmy my przyszle tesciowe Reka na pulsie bedzie napewno a jak nie na pulsie to na toporku hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki Aga jeszcze kurs percingu heh... mam wielka nadzieje ze wypali

Co do ciemieniuchy my nie mielismy ogromnej pojawilo sie kilka twardej powierzchni i robilam oliwka przed kapiela i po kapieli i wtedy wyczesywalam.

A na kolki lub zapobieganie ja pilam herbatke i mama kupila mi nasiona kopru wloskiego to je gotowalam i pilam jak herbate (jak Zuzia pila moje mleko) i moge powiedziec ze mala od urodzenia nie miala jeszcze kolki.

U nas ze spaniem to nie ma problemu, kapiemy, ubieramy, czytamy bajeczki i kladziemy do lozeczka z pieluszka i mala zasypia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ale co jest smieszne z nasza Zuzia to ona potrafi stac przy czyms i sie bawic, a w siedzeniu nie potrafi zlapac rownowagi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kasiar12 dzieki wielkie za odpowiedz Moj synek na szczescie tez nie ma wielkiej ciemieniuszki i nie widac jej zbytnio golym okiem dlatego dostrzeglam ja dopiero w dziennym swietle podczas karmienia gdy siedzialam na sofie pod oknemDzis przed kapiela wyprobuje ten sposob Marzenko mam nadzieje,ze wszystko z czasem Ci sie ladnie wygoi i Twoje obawy okaza sie niepotrzebne Cierpliwosci,wszystko bedzie ok Mysl pozytywnie bo Twoje obawy Cie tylko zdoluja Poglaskaj Olivierka po glowce od cioci ze szpitala o pozdrow go od kumpla Gabrysia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana ja u mojej Zuzi tez widzialam dopiero jak sie dobrze przypatrzylam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Pamietam ze u mojej starszej corci ciemieniuszka byla taka jakby luskowa i zolta a u Gabrysia jest jasna i jednolita Aby sie przekonac czy to ciemieniuszka lekko paznokciem sprawdzilam skorke na glowce i odeszla biala tlustawa maz czy cos w tym stylu bo nie wiem jak to okreslic i po tym poznalam ze to jest wlasnie ona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh,dziewczyny niestety niema sprawdzonego i dobrego sposobu na kolke zeby dzialal u wszystkich jednakowo
My mamy kolke od urodzenia i nie pomaga nic ani pice przeze mnie herbatek,ani espumisan,ani cwiczenia zginania nozek. Na szczescie moj maluszek mimo kolek nie placze,tylko wygina sie z bolu jak juz ale i tak noce tak jak pisze przesypiamy pieknie no i w dzien tez slicznie spi-wiec o tyle dobrze. Ale kolke po prostu trzeba przezyc,mimo ze serce az krwawi jak jest atak..
Marzenie- cholero jedna Ciebie to juz pozostaje tylko opieprzyc Po co czytasz co pisza inni na innych forach odnosnie tych szwow?? Przeciez ty nie jestes taka jak te babeczki...Jestes jedna,jedyna,niepowtarzalna-nie ma drugiej takiej! Ty po prostu zajmij sie malym skarbkiem a nie jak tylko usnie to lecisz do lazienki i sprawdzasz co tam sie zmienilo Na to trzeba czasu...mowie Ci.
Nie martw sie za wiele,spokojnie czekaj na nastepna wizyte u lekarza a od tej pory korzystaj z wolnosci poki rodzice beda hihi Jakby przejmowac sie wszystkim co na forum pisza to pewnie nie jedna z nas juz by lysa albo siwa byla od tego. Zadna kolejna operacja cie nie czeka Masz odemnie nakaz zapomnienia o tym na czas pobytu rodzicow bo jak nie.... to ty juz wiesz co Buziak od nas
Aga31 mieszkam w domku i miejsce do zaparkowania zawsze jest wiec spoko-tylko pozostaje nam wygladac Ciebie
No ale co z wami dziewczyny... nikt mi nie powie jak to jest z tym pozwoleniem? Zadna nic w tym kierunku nie robila? Niemozliwe....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris- ja z powzwoleniem nie pomoge Zuzia dostala z automatu bo maz jest norwegiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenko Daris ma racje,ze nie powinnas tam tak zagladac i martwic sie niepotrzebnie Na gmeranie tam na dole jeszcze przyjdzie czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Lady_dosia u nas to nie jest to "siedmiomilowe spojrzenie "
Ja klade malego do kolyski zaraz po kapieli,kiedy jest na maxa rozbudzony i gadatliwy.
Nie jest tak ze go wczesniej usypiam na rekach albo w inny sposob,po prostu go odkladam i nieraz sobie chwilke pogaworzy jeszcze a nieraz na raczki sobie popatrzy tylko,albo na karulezele i usypia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok